» مقالات تجارت الکترونیک » مقالات هایبرد

مقالات هایبرد

عملگرها (آموزش HTML)

سه شنبه 10 آذر ماه 1394

عملگرهای طراحی سایت نمادهایی هستند که برای انجام عملیات بر روی متغیرها و مقادیر مورد استفاده قرار میگیرند، مثل نماد + که برای عمل جمع به کار می رود.

ادامه مطلب

قرار دادن گرافیک هاروی لایه ها(آموزش فلش)

دوشنبه 9 آذر ماه 1394

زمانی که دارید انیمیشن برای طراحی سایت ایجاد می کنید باید تکه های مختلفی را روی لایه های مختلف قرار دهید. شما از لایه ها برای منظم کردن فیلم خود و جدا نگه داشتن شکلها و قالب ها به منظور عدم تداخل با یکدیگر استفاده می کنید.( در فصل ۶ به طور مفصلی درباره لایه ها توضیح خواهد داده شد) برای جدا کردن ۳ نماد خود به روی سه لایه جداگانه، می توانید از یک مشخصه مناسب و راحت در فلش به نام پخش کردن در لایه ها (Distribute to Layers) استفاده کنید . جهت استفاده از آن مراحل زیر را انجام دهید

ادامه مطلب

تبدیل اشیا به نمادها(آموزش فلش)

شنبه 7 آذر ماه 1394

در لوگویی که در مرحله قبلی وارد کرده اید، هر حرف یک شی جداگانه است که این موضوع می تواند کاملا گمراه کننده باشد. هر خط در طراحی لوگو نیز بصورت جداگانه بوده ولی شما می خواهید کلمات و طراحی با یکدیگر باشند. پس باید همه حروف و لوگو را در یک نماد ترکیب کنید. یک نماد به شما کمک میکند تا اشیا را در کنار یکدیگر نگه داشته و از آنها در انیمیشن خود استفاده کنید.

ادامه مطلب

متد ها در زبان های اسکریپتی 2 (آموزش HTML)

سه شنبه 3 آذر ماه 1394

CaptureEvents() تمام رویدادها را در پنجره قرار می دهد.

ادامه مطلب

متد ها در زبان های اسکریپتی(آموزش HTML)

شنبه 30 آبان ماه 1394

شیء Date. با استفاده از این شیء می توان به راحتی با ساعت و تاریخ کار کرد.

ادامه مطلب

استفاده از فلش (آموزش فلش)

پنجشنبه 28 آبان ماه 1394

احتمالا اکنون بی صبرانه مشتاق کار کردن با فلشی هستید. شروع به کار در فلش بسیار راحت است. چند فکر و ایده را جمع آوری کرده، مقداری کارهای هنری را کنار یکدیگر گذاشته و به آنها انیمیشن اضافه می کنید، فیلم خود را ذخیره کرده و در آخر آن را منتشر کنید. سپس می توانید فیلم را در یک مرورگر بصورت آنلاین و یا آفلاین ببینید یا می توانید آن را با فلش پلیر اجرا کنید. این قسمت لذت بخش کار شما است. در قسمتهای بعدی، شما با یک انیمیشن ساده در فلشی آشنا می شوید.

ادامه مطلب

اشیای موجود در جاوا اسکریپت (آموزش HTML)

سه شنبه 26 آبان ماه 1394

در طراحی سایت هر شیء در جاوا اسکریپت دارای اعضاء داده ای است که آنها را خاصیت می نامیم و دارای توابعی است که آنها را متد می نامیم. در ادامه به شرح مختصری از اشیای جاوا اسکریپت می پردازیم.

ادامه مطلب

دستورات در جاوااسکریپت(آموزش HTML)

دوشنبه 25 آبان ماه 1394

دستورات در جاوااسکریپت در این بخش مروری سریع بر دستورات جاوا اسکریپت خواهیم داشت . خوانندگان میدانند که در چنین کتابینمی توان تمام امکانات جاوا اسکریپت را بیان کرد ولی مروری بر آن مفید به نظر می رسد. دستور var. این دستور برای تعریف متغیر به کار می رود. هر چند که متغیرها بدون این دستور نیز قابل استفاده اند.

ادامه مطلب

جاوا اسکریپت (آموزش HTML)

شنبه 23 آبان ماه 1394

می دانید که جاوا یک زبان شیءگراست و برای نوشتن برنامه های کاربردی و برنامه هایی برایطراحی سایت به کار می رود. در جاوا می توان برنامه هایی به نام آپلت نوشت که در محیط اینترنت اجرا میشوند. در زبان HTML می توان اپلتها را به صفحات وب اضافه کرد. برنامه های جاوا پس از کامل شدن، به بایت کد تبدیل می شوند که به سیستم و کامپایلر خاصی وابسته نیست. این دستورات توسط ماشین مجازی جاوا که به طور نرم افزاری ایجاد می شود اجرا می گردد. اما برنامه نویسی در جاوا برای کسانی که با آن آشنایی ندارند، به خصوص طراحان صفحات وب، می تواند بسیار مشکل باشد.

ادامه مطلب

نمایش فیلم (آموزش فلش)

چهارشنبه 20 آبان ماه 1394

کادر سفید بزرگ در وسط پنجره، استیج Stage) نامیده می شود. استیج را به عنوان صفحه نمایش فیلم در نظر بگیرید، محلی که باید اشیا را در آن قرار دهید. می توانید متن و گرافیکها را در آن قرار داده سپس روی آنها انیمیشن اعمال کنید. در فیلم نهایی تنها اشیا درون استیج نمایش داده می شوند.

ادامه مطلب

استفاده از دکمه های تصویری به جای SUBMIT (آموزش HTML)

یکشنبه 17 آبان ماه 1394

همانطور که دیدید، برای تحویل فرم باید از دکمه submit استفاده کنید. اما با استفاده از صفت TYPE که مقدارش "IMAGE" تعیین میشود، می توان از دکمه تصویری برای تحویل فرم استفاده کرد.

ادامه مطلب

کاربرد ای جکس (آموزش Ajax)

چهارشنبه 13 آبان ماه 1394

در این بخش سعی بر این دارم که نمونه ها و برنامه های کاربردی و کلیدی را به شما معرفی کنم و آن ها را شرح دهم. نکته قابل توجه در این بخش این است که حتما قدم به قدم با متن پیش روید.

ادامه مطلب

دکمه های رادیویی (آموزش hmtl)

دوشنبه 11 آبان ماه 1394

عملکرد ظاهری دکمه های رادیویی مثل کادرهای کنترلی است، اما فقط یک گزینه را می توان انتخاب کرد. این دکمهها در مواردی کاربرد دارند که از بین چند گزینه فقط یک گزینه قابل انتخاب باشد. در این مورد دکمه های رادیویی مثل منوهای بازشونده عمل می کنند که فقط یک انتخاب در آنها ممکن است. تنها تفاوت این است که در دکمه های

ادامه مطلب

کادرهای کنترلی (آموزش HTML)

شنبه 9 آبان ماه 1394

با استفاده از لیستهای لغزنده می توان چند گزینه را از بین گزینه های مختلف انتخاب کرد. متأسفانه، تمام گزینه ها در آن واحد به کاربر نمایش داده نمیشوند تا آنها را انتخاب کند. اگر تعدادی از گزینه هایی که با یکدیگر تضاد ندارند باید انتخاب شوند، بهتر است از کادرهای کنترلی استفاده شود. کادر کنترلی می تواند فعال (ON) یا غیرفعال (OFF)

ادامه مطلب

استفاده از پنل ها(آموزش فلش)

چهارشنبه 6 آبان ماه 1394

پنل ها Panels) پنجرههای کوچکی هستند که امکان دسترسی به تعداد زیادی از ابزارها و تنظیمات فلاش را میدهند. از طریق منوی Window می توانید پنل ها را باز کرده یا آنها را ببندید. در باره اکثر پنل ها در قسمت مربوط به آنها در کتاب بحث خواهیم کرد. در این بخش درباره چگونگی استفاده از پنل ها توضیح داده می شود.

ادامه مطلب

لیستهای لغزنده (آموزش HTML)

سه شنبه 5 آبان ماه 1394

دستورSELECT می تواند شامل صفت SIZE باشد که تعداد عناصری را که می توانند در آن واحد در صفحه وب ظاهر شوند مشخص کند. مقدار فرضی این صفت برابر با یک است که منوی بازشونده معمولی را میسازد. اگر عدد مثبتی غیر از یک برای این صفت تعیین شود، تعداد سطرها را مشخص میکند. نمونه ای از چنین لیستی به صورت زیر است

ادامه مطلب

فیلد متنی چند خطی (آموزش HTML)

دوشنبه 4 آبان ماه 1394

در مواردی که لازم باشد متن چند خطی به فرم اضافه شود، از دستور < TEXTAREA> استفاده میگردد. همانند متن یک خطی در دستور < INPUT> ، می توان اندازه فیلد چند خطی و مقدار پیش فرضی را برای متن چند خطی تعیین کرد. به عنوان مثال، برای تعیین تعداد سطرهای متن از صفت ROWS و برای تعیین تعداد ستونهای آن از صفت COLS استفاده می شود. بنابراین، برای تعیین یک ناحیه متنی با ۵ سطر و ۸۰ستون،

ادامه مطلب

کنترلهای فرم (آموزش HTML)

یکشنبه 3 آبان ماه 1394

فرم علاوه بر ضروری برای سازمان دهی ، شامل فیلدها و کنترل هایی نیز هست.کنترلهایی نیز هست.کننترلهای فرم ،عناصری فیلدهای کلمات رمز، فیلدهای متنی چند سطری، منوهای بازشونده، لیستهای لغزنده ، دکمه های رادیویی، کادرهای کنترلی و دکمه ها است. از کنترلهای مخفی فرم نیز می توان استفاده کرد. متداولترین دستور، دستور است. اما دستور < SELECT > همراه با دستور < OPTION> و < TEXTAREA > نیز عناصر مهمی اند. به جای اینکه به نحو این دستورات بپردازیم، به کنترلهای فرم می پردازیم تا با فرم اشنا شوید. در ادامه این دستورات را می اموزیم

ادامه مطلب

اجرای فلش (آموزش فلش)

دوشنبه 27 مهر ماه 1394

اگر فلشی را از روی DVD-ROM و یا از طریق دانلود از وب سایت شرکت ادابی نصب کردهاید، ممکن است میانبر آن را بر روی صفحه دسکتاپ خود داشته یا نداشته باشید. در صورتی که میانبر روی دسکتاپ نیست، برای ایجاد آن به پوشه زیر در منوی استارت بروید: Start-All Programs-Adobe Flash Professional CS5 سپس کلید Ctrl را نگه داشته و آیکن Adobe Flash CS5 را به دسکتاپ بکشید. برای تغییر نام میانبر، آیکن روی دس کتاپ کلیک راست میانبر ظاهر شده روی دستور Rename (تغییر نام) کلیک کرده، سپسری نام Flash CS5 (یا هر نام دلخواه دیگر) را تایپ کرده و کلید Enter را روی صفحه کلید بزنید. بعد از آن روی آیکن دوبار کلیک کنید تا برنامه فلش اجرا شود.

ادامه مطلب

آشنایی با فلش (آموزش فلش)

یکشنبه 26 مهر ماه 1394

در سالیان قبل در اینترنت فقط متن های ساده و بدون فرمت وجود داشت. بعد از مدتی وب ارائه شده و با استفاده از ان امکان استفاده از متنهای دارای فرمت و فایلهای گرافیکی فراهم گردید. سپسی صفحات وب رشد و پیشرفت کردند و با استفاده از اجزایی مانند انیمیشن های کوچک روی بنرهای تبلیغاتی، زیبا و جذاب تر شدند. اما مردم به فیلمها و تلویزیون عادت کرده و مواردی دارای انیمیشن بیشتر و امکان برقراری ارتباط با انیمیشن در وب را می خواستند.

ادامه مطلب
اولین  قبلی  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ...  بعدی  آخرین