» مقالات تجارت الکترونیک » مقالات هایبرد » افزایش 50 درصدی ضریب نفوذ تلفن همراه در کشور

افزایش 50 درصدی ضریب نفوذ تلفن همراه در کشور

افزایش 50 درصدی ضریب نفوذ تلفن همراه در کشور

5746  تعداد بازدید  |  دوشنبه 18 مرداد ماه 1389

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه افزایش 50 درصدی ضریب نفوذ تلفن همراه درطول دولت نهم در سطح منطقه بی نظیر است گفت: در طول فعالیت سه ساله دولت نهم، ماهیانه به طور متوسط یک میلیون سیم کارت تلفن همراه به متقاضیان ارایه شده است...

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه افزایش 50 درصدی ضریب نفوذ تلفن همراه درطول دولت نهم در سطح منطقه بی نظیر است گفت: در طول فعالیت سه ساله دولت نهم، ماهیانه به طور متوسط یک میلیون سیم کارت تلفن همراه به متقاضیان ارایه شده است.
به گزارش موبنا به نقل از روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات محمد سلیمانی در هفدهمین کنفرانس مهندسی برق اظهار داشت: در طول فعالیت دولت نهم، تعداد سیم کارت های تلفن همراه از هفت میلیون به 45 میلیون عدد افزایش یافت.
وی با بیان اینکه زیرساخت های شبکه در این حوزه چندین برابر شده خاطرنشان کرد: تا تیرماه سال جاری، تمامی جاده های اصلی تحت پوشش تلفن همراه قرارخواهند گرفت.
وزیر ارتباطات با اشاره به توجه ویژه دولت به ارتباط رسانی در روستاها گفت: هم اکنون 25 هزار روستا تحت پوشش شبکه تلفن همراه قرار دارند و به حدود 17 هزار روستا نیز تلفن همراه روستایی واگذار شده است.
وی با تاکید براینکه 53هزار روستا در کشور دارای ارتباط هستند ادامه داد: واگذاری تلفن خانگی در تمامی روستاهای بالای 50 خانوار به روز شده است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص تلاش های صورت گرفته در دیگر حوزه ها نیز تصریح کرد: افزایش 10 برابری پهنای باند در کشور، افزایش سالانه 8/7 درصدی در حوزه ضریب نفوذ اینترنت و همچنین قرار گرفتن تمامی شهرهای کشور تحت پوشش شبکه دیتا از جمله دستاوردهای بدست آمده در حوزه فناوری اطلاعات است.
وی تاکید کرد: حمایت مالی از بیش از دوهزار دانشجو و همچنین اختصاص 118میلیارد تومان برای حمایت از فعالیت های علمی و پژوهشی با دانشگاه ها در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات از دیگر فعالیت های صورت گرفته در طول دولت نهم است.
بر اساس این گزارش، سلیمانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به خطر هرزنامه برای کاربران رایانه ای اظهار داشت: با بکارگیری همزمان قانون و فناوری می توان تا حدودی مصونیت را برای کاربران در این حوزه فراهم کرد.
وی افزود: مرکز امداد و نجات رایانه ای ، ایجاد مرکز ا طلاع رسانی پشتیبانی و امداد رایانه با همکاری هفت دانشگاه، از جمله اقدامات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در این حوزه محسوب می شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به بحران اقتصادی موجود در دنیا تصریح کرد: به کمک انتقال و دریافت به موقع اطلاعات از طریق ICT امکان مدیریت بهینه در بخش های مختلف به وجود می آید.
وی خاطرنشان کرد: کاهش هزینه ها از طریق مکانیزه کردن کارها از دیگر مزایای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات برای مدیریت بحران اقتصادی است.
سلیمانی در خصوص برنامه های آینده وزارت ارتباطات نیز گفت: راه اندازی شبکه نسل های جدید(NGN)، راه اندای نسل سوم تلفن همراه، جلوگیری از قاچاق ترافیک تلفن به خارج کشور، بکارگیری فناوری پیشرفته برای انجام بهینه خدمات و همچنین راه اندازی سرویس WIMAX از جمله برنامه های آتی وزارت ارتباطات است.

منبع :روزنامه کامپیوتر واینترنت (ابرار اقتصادی)