» مقالات تجارت الکترونیک » مقالات هایبرد » طراحی سایت هایی که واکنش گرا نیستند

طراحی سایت هایی که واکنش گرا نیستند

طراحی سایت هایی که واکنش گرا نیستند

8248  تعداد بازدید  |  سه شنبه 14 مرداد ماه 1393

تیتر این مطلب از پایه درست است. این وبسایت ها واکنشگرا نیستند . اینکه باید بشوند یا خیر مطلب دیگری است که باید در مناظرات مطرح کرد. جوانب مثبت و منفی طراحی واکنشگرا مربوط به هر کدام از این سایت ها و استراتژی های خاص خودشان می باشد . بخش دوم...



بخش خبری سایت یاهو :

به نظر می رسد که یاهونیوز پاسخگوی کسانی است که میخواهند از دستگاهی به غیر از پی سی یا لپ تاپ بدان دسترسی پیدا کنند. زمانیکه ما مرورگر را تغییر سایز دادیم، تغییری در صفحۀ اصلی ظاهر نشد، اما وقتی که همین کار را بر روی یک دستگاه موبایل هوشمند تست کردیم یک تغییر حالت بسیار خوب بدون اینکه  URL  اصلی تغییر کند را شاهد بودیم. این نوع طراحی نیازمند یک کدنویسی طولانی است که بیشتر از یک طراحی به صورت واکنشگرا وقت می گیرد و در عین حال امکان دارد در موبایل هایی با اسکرین های تو رفته با خطای نمایش صحیح مواجه شویم .

 

تارنمای علی بابا :

کشور چین یکی از کشورهاییست که بسیار به دستگاه های موبایل وابستگی دارد اما علی بابا سایت واکنشگرا ندارد. البته؛ این سایت هم استراتژی آمازون را پیش گرفته است. یک سایت موبایل دارد که به صورت گسترده از کاربران برای دانلود اپلیکیشن خود درخواست می فرستد .

 

سرویس اشتراک گذاری ویدیوی یوتیوب

 سایت های گوگل تماما واکنشگرا هستند به غیر یوتیوب. سایتی که پهنای باند بی شماری در اختیار کاربر قرار می دهد و حجم زیادی از ویدیو را در طول شبانه روز پذیراست. البته این شما را شگفت زده نمی کند! البته؛ یوتیوب اپلیکیشن مخصوص به خود را برای ارائه به کاربران دارد که هم اکنون با بیشتر نسخه های اندروید سازگار است .