» اخبار سایت » برنامه‌ریزی برای ارتقای سطح کیفی الکامپ یکسال زمان می‌خواهد

برنامه‌ریزی برای ارتقای سطح کیفی الکامپ یکسال زمان می‌خواهد

5170  تعداد بازدید  |  چهارشنبه 5 آبان ماه 1389

برنامه‌ریزی برای ارتقای سطح کیفی الکامپ یکسال زمان می‌خواهد

برنامه‌ریزی برای ارتقای سطح کیفی الکامپ یکسال زمان می‌خواهد ایتنا - نماینده نمایشگاه جیتکس در ایران گفت: در حال حاضر تفاوت زیادی بین نمایشگاه جیتکس و الکامپ وجود دارد ولی با مشخص شدن مجری الکامپ هفدهم، با یک برنامه‌ریزی درست و اتحاد صنفی می‌توانیم الکامپ را از نظر کیفی و کمی ارتقا دهیم.




به گزارش ستاد خبری الکامپ شانزدهم، امیر اشکان تربیت جویی گفت: نمایشگاه جیتکس و الکامپ از دو منظر کمیت و کیفیت قابل مقایسه هستند. از نظر کمیت، متاسفانه فاصله زیادی بین این دو نمایشگاه وجود دارد، به گونه‌ای که جیتکس امسال دارای 3 هزار و 500 غرفه بود، درحالی که نمایشگاه الکامپ شانزدهم علیرغم استقبال زیاد شرکت‌ها، در حدود 500 غرفه دارد.

وی اضافه کرد: در مورد فضای نمایشگاهی نیز حداکثر فضای تعیین شده برای الکامپ شانزدهم 20 هزار مترمربع است در صورتی که فضای نمایشگاهی جیتکس یکصد هزار متر مربع است و جالب این که کل فضای مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی کشور امارات خیلی کمتر از مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی ایران است.

وی ادامه داد: از طرفی بازدید کننده نمایشگاه الکامپ بسیار بیشتر از جیتکس است، اما به دلیل فقدان آمار شفاف از نمایشگاه الکامپ در سال‌های گذشته، نمی‌توان به صراحت اعلام کرد که چند درصد از این حجم بازدیدکننده متخصص است.

تربیت جویی در مقایسه کیفی نمایشگاه الکامپ و جیتکس گفت: با وجودی که نمایشگاه جیتکس B2B است ولی شاهد عرضه و نمایش فناوری‌های نوین نیز در آن هستیم.به عنوان مثال بحث رایانش ابری( cloud computing) در این دوره از نمایشگاه جیتکس بسیار نمود داشت.

وی افزود: از سویی حضور شرکت‌ها و پرچم داران حوزه فناوری اطلاعات در جیتکس موجب افزایش بار کیفی این نمایشگاه نسبت به الکامپ می‌شود.
نماینده جیتکس در ایران، در خصوص راهکارهای ارتقای سطح کیفی نمایشگاه الکامپ گفت: برای اینکه نمایشگاهی در سطح جیتکس داشته باشیم، ابتدا باید تکلیف مجری نمایشگاه حداقل برای دو تا سه سال آینده از هم اکنون مشخص شود. زیرا با یک فاصله زمانی یک ساله مجری می‌تواند برنامه‌ریزی بهتری برای افزایش سطح کیفی و کمی نمایشگاه داشته باشد و باید بتواند برای 3 سال در زمان مشخص نمایشگاه را برگزار کند.

تربیت جویی افزود: راه‌اندازی سیستم ثبت نام آنلاین برای بازدید کننده و غرفه‌دار، برنامه‌ریزی جهت ارتقای فضای نمایشگاهی، دعوت از شرکت‌های خارجی و رهبران صنعت ICT جهت حضور در نمایشگاه، برگزاری نشست‌ها و کنفرانس‌های حاشیه‌ای نمایشگاه، از مهم‌ترین برنامه‌های مجری برای هرچه بهتر برگزار کردن نمایشگاه است.

وی اضافه کرد: در واقع با توجه به اینکه مجری الکامپ شانزدهم سه ماه قبل از زمان برگزاری نمایشگاه مشخص شد زمان کافی برای اجرای تمامی برنامه‌ها در اختیار نداشت.اما در همین زمان محدود توانست با اقداماتی چون ثبت نام آنلاین، برنامه‌ریزی برای ستاد خبری و افزایش شرکت‌های غرفه‌دار، سطح کیفی و کمی الکامپ شانزدهم را نسبت به سال گذشته ارتقا دهد.

مدیر عامل شرکت پارسان با بیان این مطلب که اینگونه اقدامات نوید برگزاری الکامپ متفاوت و بهتری را نسبت به سال‌های قبل می‌دهد گفت: از مهم‌ترین برنامه‌ها برای برگزاری الکامپ دوره‌های بعد، برنامه‌ریزی و مشخص شدن زمان و مکان نمایشگاه از هم اکنون، تبلیغات گسترده در فضای بین‌المللی و رسانه‌ای، حضور شرکت‌های بزرگ و برندهای مطرح صنعت IT ،مشخص شدن نرخ قطعی و منطقی نمایشگاه (به خصوص حل شدن مشکل ارزی-ریالی) تغییر روال‌ها و مصوبات شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی و... است.

شانزدهمین نمایشگاه بین‌ المللی الکامپ از تاریخ 17 لغایت 20 آبان ماه سال جاری در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار خواهد شد.